| Mihaela_Lori_1998 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare va rog sa ma ajutati., mi.am facut gauri in urechi pentru prima data acum o luna si ceva..si am avut cercelusi medicali suflati cu aur..mi.au placut la nebunie dar dupa 2 zile de mi se umflase urechea dreapta..am scos cercelul m-a durut era sange uscat acolo si am curatat cu musetel si s-a vindecat cat de cat., urmatoarea zi urechea stanga a facut la fel dar imi era frica de durere si nu am scos cercelul la urechea stanga..am scos cercei acum trei zile..si mi.am pus cercei normali mi-a placut ..noapta cand ma.m pus la somn i-am scos am zis sa nu ma infectez dar azi urechea dreapta a intrat cercelul dar la stanga nu..si nu stiu ce sa fac nu mi.am mai pus cercei cum sa fac sa ii pun la loc cred ca s-au infundat adica intra cercei dar nu de tot.dau funda va rog vreau raspuns rapid.sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Voicu_Andrei_1994 a răspuns:

Poi ai facut infectie.Trebuie sa te densinfectezi si sa dai cercelul de aur pe unu de argint ca numai ala de argint e bun pentru. baieti ca nu face rugina in schimb cele de aur aluminiu bronz nu sunt bune numai cele de argint. Sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri: