| HaiAjutamaCaSaTeAjut a întrebat:

Am si eu o mare problema cu tenul am o acnee scarboasa(cosuri si puncte negre).
Imi este asa rusine cand ies pe strada si vad alte persoane cu un ten curat ma simt jignit.
Nu stiu ce sa fac in privinta asta, imi puteti recomandat ceva?
Am incercat cu zynerit si pelin dar tot nu au disparut; toti prieteni mei spun ca remediul cel mai bun este sa faci se-x, momental nu am o prietena si imi este ca ma refuze din cauza tenului meu.
Ce imi recomantai ca tratamente?
Dau >funda:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Amadagaa2 a răspuns:

Eu am luat tratament de la dermatolg apriape un an si nu prea mai am cosuri si puncte negre, doar cateva semne care le. ascund cu fond de ten. Ei bine ai mare dreptate noi, fetele ne uitam la fata baietilor deci ar trebui sa faci ceva. Faza cu sexul nu are nicio legatura cu acneea.

2 răspunsuri:
| NCN a răspuns:

Frate ai fost la un Doctor Dermatolog? sunt unele tratamente care se pot fac dupa 18-19 ani si altele mai usoare care le poti face si daca esti mai mic.

| SonnyaMoustache a răspuns:

Nu poti sa faci nimic la dermatolog. Eu m-am dat timp de 3 luni cu crema dimineata si seara si imi luam pastilele si nu s-a intamplat nimic. Eu am fost la un salon unde mi-a facut o masca si mi-a scos punctele negre si cosurile. Am doua-trei zile de la tratament si tenul meu chiar isi revine. Chiar iti recomand sa te duci la un salon.