anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica intrebare pentru cei ce stiu. Am fost la ginecolog si am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice si mi-a recomandat karissa, dar dupa ce a observat ca am probleme si cu cosurile (am cateva, si semne chiar) mi-a dat yasmin deoarece a zis ca sunt mai bune si o sa imi treaca si cosurile. Intrebarea e: Cam la cat timp dupa administrare incepe sa se observe vreo imbunatatire? Si ce beneficii mai ofera yasmin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU există o "regulă generală" pentru acest aspect!
Depinde de modul în care "reacţionează" organismul tău...

Mai mult, Prospectul oficial NU menţionează că tratamentul cu Yasmin ar avea efecte benefice în caz de acnee!

În plus, Prospectul oficial menţionează că, poate să APARĂ acnee ca efect advers :(

"Reacţii adverse mai puţin frecvente (apar la mai mult de 1 din 1000, dar mai puţin de 1 din 100 de femei):
...
* acnee, erupţii pe piele, mâncărimi severe" - SURSA = Prospectul de la linkul :
http://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_2796_24.09.10.pdf?anmPage=1685ID=33678

Toate cele bune.

1 răspuns:
| AndraTpu a răspuns:

Nu in cazul tuturor persoanelor apar rezultate pozitive si mai ales intr-un timp scurt, depinde de fiecare. Cam dupa o luna incolo