anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o mica problema...
azi am ametit un pic iar apoi nu am mai vazut normal cu ochiul stang, adica vedeam niste pete luminoase iar restul imaginii era normala...
am mai patit acest lucru de cateva ori dar nu am luat in seama. ce credeti ca este? poate fi ceva grav? este nevoie de ochelari?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Probabil...insa lucrul acesta nu-l vei sti sigur daca nu vei consulta un medic.asa ca sfatul meu este sa mergi cat mai repede la medic :*

| Scherimuvi a răspuns:

Ori pentru ca nu ai mancat
ori te-ai frecat la ochi prea tare
sau cand te-ai trezit dimineata te-ai trezit brusc cand te trezesti dimineata trebuie macar 5 minute sa stai sati revii cum ai dormit

| AlenaVictoriaMaria a răspuns:

Ori n-ai dormit destul, ori esti obosita sau ai tras curent.Du-te l-a oftalmolog sa-ti faca un consult si probabil o sa primesti niste picaturi si o sa treaca, in cea mai grava situatie o sa ai nevoie de ochelari(de corectare sa-i porti doar cand citesti).

| 0vidius a răspuns:

Probabil ai anemie/lipsa de Ca dar du-te la doctor ca sa vezi exact ce ai.