| Sexonfire a întrebat:

am si eu o mica problema, de cateva zile, mai exact de sambata cand am fost intr-o excursie pe munte (ei bine, nu chiar munte, dar fiind neobisnuita cu sportul de genul acesta il consider asa) ma dor sanii, ii simt asa mai grei putin ca si cum as avea febra musculara. tin sa precizez ca inainte de menstruatie durerea e diferita de aceasta, si ca nu am avut nici un contact sexual neprotejat in ultima vremehappy din ce cauza poate fi? exista febra musculara la nivelul sanilor? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Eu cred ca ai facut tu vreo miscare mai naspa sau o intindere -De febra acolo eu unu habar nu am -dar e posibil!

| Andreea6w4 a răspuns:

Poate erai in perioada menstruatiei. Inainte de menstruatie, cateodata te doare burta, sanii etcbatting eyelashes. Luna viitoare, cand stii ca o sa-ti vina menstruatia, bea un ceai happy, o sa te ajute. E o chestie specifica domnisoarelorbatting eyelashes. laughing. Funda?

| Sexonfire explică (pentru Andreea6w4):

Nu eram...menstruatia imi vine dupa data de 20 happy