| evelin_1888 a întrebat:

Buna TPU ...am si eu o mica problema la care as vrea sa primesc un raspuns mai ales de la fete. am inceput sa am dureri de sani (chiar si dupa menstruatie)am 14 ani.aceste dureri pot fi cauzate de cresterea sanilor(P. S mi-am depasit mama la marimea lor si ma gandeam ca nu vor mai creste prea mult...deci e posibil?).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aida009 a răspuns:

Da normal ca e posibil pentru ca esti te dezvolti si asta nu e o problema ca o sa se opreasca si asta. Stai linislita mai stiu o multime de fete ca tine, si eu sunt asa, mi-am depasit mama la inaltime.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori este de la crestere.ori te.a lovit, cea ce nu e bine. Si pe mine ma mai dor cateodata (am tot 14 ani).sau poate fi de la dereglarea hormonala din adolescenta.

| evelin_1888 explică:

Si eu mi-am depasit-o la inaltime cu 6 cm si nu m-am lovit la sani

| gabriela1998 a răspuns:

Da asa este evelin este de la crestere, nu te teme!