Probabil s-a micsorat si stomacelu + ca bei apica asa cum trebuie.
Foarte bine ca faci sport si ai renuntat la prostii, fa-ti corpul frumos si nu sta cu kg in plus.
Du-te si la medic sa faci niste analize sa vezi daca ai vreo carenta de vitamine, esti in crestere inca.
Cu dusu la baie des si eu patesc, asa suntem unele, altii beau 1 l apa si stau 2 ore fara sa... ii treaca
Cred ca ai un început de anorexie. Ca sa slăbești, trebuie sa arzi mai mult decât mănânci, DAR contează și ce mănânci! Trebuie sa continui cu sportul, dar nu in exces! De mâncat cam 1000-1200-1500 kcal sau chiar mai mult depinde de corpul fiecăruia și de stilul de viata. Nu te mai complexa atât și mănâncă ca un om normal. E suficient ca ai eliminat Fast food-ul și dulciurile și sucurile! Poți mânca fructe, legume, dar și carne, căci corpul are nevoie de toate! Faptul ca nu îți e foame e datorită psihicului. Nu te mai înfometa! O sa ai probleme grave! Cum ar fi : dereglări hormonale (nu le vrei), căderea parului, slăbirea imunității... Te poți duce la nutriționist și la psiholog!
Eu fac sala de mult timp, iar la inceput sa ma apuc de sala eram ca tine. Treaba sta in felul urmator, corpul tau s-a obisnuit cu mai putina mancare si asa s-a adaptat
Poti sa iei un complex de vitamine zilnice, iar cu treaba cu bautul apei, e total normal
Eu patesc la fel si nu e nicio problema
Si pot sa iti mai spun un sfat, daca vrei sa slabesti incearca sa iti faci tracking la kcal si macronutrienti si sa te afli in deficit caloric
Daca vrei sa ai niste informatii suplimentare, poti sa imi trimiti mesaj in privat.
Si eu am trecut prin ceva asemănător doar ca am slăbit 9 kg acum am 43 la 1, 57 si tot mi se pare mult, e normal să treci prin asemenea stări după câteva săptămânii de dieta ma simțeam perfect normală cu noul meu stil de viață doar ca lucrurile nu au mers așa bine am leșinat de câteva ori mă simțeam din ce în ce mai slăbită si obosit iar acum am ajuns să am probleme grave de sănătatea, îți recomand să mergi la un medic daca nu vrei sa te îmbolnăvești, nu ai de ce să ți dieta ai o greutate normală, crede ma e foarte bine așa cum ești, eu nu am fost niciodată marginalizată de colegi deși aveam o greutate normală doar ca nu ma simțeam bine în largul meu, dacă tu te simți bine în corpul tău nu ai de ce să vrei să slăbești doar pentru a face pe plac unor persoane răutăcioase care cred eu daca te judeca nu le pasă de tine, ai grija de tine sănătatea e prea important ca să o pierdem din lucruri atât de mărunte