| Mairead a întrebat:

Am si eu o nelamurire, iau anticonceptionale Rigevidon pentru a-mi veni menstruatia.Merg mereu la Parhon, in fine este poveste lunga, daca mi-as insira toate celelalte.
Am fost internata la copii, doctora de acolo nereusand sa-mi faca ecograf deoarece nu ma simteam plina, mama mea a intrebat-o daca pot face copii, si a zis doar cu tratament.
M-am internat la adulti si mi-au facut toate din nou, inclusiv ecograf abdominal ovarian, si nu am nici-o problema la uter sau la ovare.
La mine este lipsa de estrogen si progesteron in corp, insa ma gandesc daca aceste anticonceptionale imi da ce de ce am nevoie oricand pot ramane insarcinata?
Asta este nelamurirea mea, eu ma culc pe ideea ca nu raman ca iau anticonceptionale insa daca este invers.
Voi ce parere aveti?
Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ramai insarcinata daca iei anticonceptionale. Ele nu iti furnizeaza hormoni in cantitatea pe care ar trebui sa o ai in mod normal, ci intr-o cantitate care iti provoaca acele false menstruatii. Dar nu poti ramane insarcinata atata timp cat le iei corect.