| madalin1008 a întrebat:

Am si eu o nelamurire in legatura cu care numai voi cred ca ma puteti ajuta. O colega de la scoala sustine ca are alergie la lumina. Voi ati mai auzit de asa ceva ALERGIE LA LUMINA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este foarte posibil. Poate fi alergica la soare, dar poate avea fenomene alergice si la lumina puternica. faptul ca nu ai auzit tu, nu inseamna decat ca esti neinformata in domeniu, nu ca nu exista

| NevastuicAaA a răspuns:

Este posibil sa o deranjeze lumina din cauza unei boli(meningita) sau poate are probleme cu ochii

| WhatheWow a răspuns:

Eu cred ca "colega" asta a ta se uita cam mult la filmele cu vampiri! E la moda.

| LadyDy01 a răspuns:

Da si eu am colega care de la soare stranutahee hee

| madalin1008 explică (pentru LadyDy01):

Lu asta ii apare cv in frunte

| HonneOnna a răspuns:

Nu e chiar alergie la lumina. Colega ta poate fi fotosensibila

| raresm99 a răspuns:

Sincer sa fiu nu am auzit de asa ceva pana acuma.

| EuNekoNeko a răspuns:

Lol... Hai ca p'asta n-am mai auzit-o! laughing Se uita cumva la prea multe filme cu vampiri? Ca na... in zilele astea nu te poti astepta la nimic de la unii copii. Azi sunt zane, maine vampiri si dupa 2 zile devin varcolaci ca'i luna plina laughing. Stiu ca e o bolala (am uitat cum se numeste) la care nu ai voie sa stai deloc in lumina. (Michael Jackson a avut-o). Dar nu cred ca are asa ceva. Sigur se prosteste sau face misto de voi. Dar daca tu banuiesti ca e adevarat du-te si intreb-o!

| madalin1008 explică (pentru EuNekoNeko):

Aia e boala de piele a lu michael jackson...din cauza ei ti se albeste pielea...nu are asa ceva

| SuperMagicSmile a răspuns (pentru madalin1008):

De fapt, Michael Jackson avea Vitiligo, nu Meningita.