| Commandersmellofmoney a întrebat:

am si eu o nelamurire. noapte visez lucruri ce se vor intampla de obicei 1 zi / 1 saptamana.Cum pot afla de unde vin aceste vise sau o explicatie cum de visez ce se va intampla in viitor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Încă nu sunt explicații logice, pentru așa ceva!

Este mai bine, să nu mai zici la nimeni asta!

( Unii te vor crede escroc, alții nebun, alții te vor ură, că ei nu au asemenea capacități și așa că este mai bine, să îți ții gura! )

| τττ a răspuns:

Ești mai special/ă.

| frumusyka334 a răspuns:

Asta e un ha pe care unele persoane il au poate a murit cineva iubit inainte de aia visezi el te ajuta eu de 1 an jumatat visez tot ce se intampla absolut tot... si la inceput nu stiam dc dar a murit bunicu meu si el imi arata ce se intampla in viitorwinking nu iti fa griji va disparea cu timpu ori nu va disparea dar te va ajuta mult

| frumusyka334 a răspuns:

Asta e un har pe care unele persoane il au poate a murit cineva iubit inainte de aia visezi el te ajuta eu de 1 an jumatat visez tot ce se intampla absolut tot... si la inceput nu stiam dc dar a murit bunicu meu si el imi arata ce se intampla in viitor nu iti fa griji va disparea cu timpu ori nu va disparea dar te va ajuta mult