| SchiZz20CMrecords a întrebat:

am si eu o noua intrebare happy
In urechea stanga am 4 cercei de fapt am bagati doar 3 cercei o gaura find fara. Deci problema e urmatoarea
la unul din cercei a inceput sa-mi apara rana si ma doare ingrozitor urechea si mai nou capu. Cercei sunt din aur il curat odata la 3 4 zile deci nu pot sa zic ca as putea face rana ca as purta tot felul de metale sau plasticuri.Doar la unul din ei am probleme la restul chiar nu simt nimic
Cu ce sa dau ca sa-mi mai treaca din durere? crema sau un tratament natural?
Va rogsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TimpFaraTimp a răspuns:

Ar trebui sa iei in serios problema si sa consulti medicul, o prietena de-a mea a avut acceasi problema, si s-a agravat foarte tare pentru ca s-a transformat in infectie.este vorba de sanatatea ta pana la urma.si eu am multi cercei intr-o ureche dar atunci cand le-am facut am lasat cercelul de la cei care mi-au facut gaura mult timp pana s-a vindecat complet

2 răspunsuri:
| cerealaGrana a răspuns:

Suna ciudat. dar cu ''scuipat'' laughing. nu. vorbesc serios

| SchiZz20CMrecords explică (pentru cerealaGrana):

Crede-ma am incercat si varianta asta laughing