| AxaaaD a întrebat:

Buna TPU...am si eu o problema..acum 2 zile mi-am dat pirce in limba dar mi l-a dat prea adanc..adik il voiam mai spre varful limbii... daca il scot si il bag mai in fata gaura "veche" in cat timp se va vindeca? si.o sa am probleme? infectii ceva? va multumesc:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Stai linista ca se va vindedeca repede.

| Athée a răspuns:

Avand in vedere ca limba e mereu umeda, se v vindeca mai usor. Sunt slabe sansele unei invectii, fiind in gura, insa ai mare grija la mancare. Dar sfatul meu e sa iti dai alta gaura dupa ce se vindeca prima. I-ati o apa de gura si clateste-te mereu, e bun dezinfectant.
Succes.

| valentingb a răspuns (pentru Athée):

Fiind umeda, se vindeca mai usor? Nu inteleg cum vine asta.
AxxxaD, o gaura in limba se vindeca in aproximativ doua saptamani, si trebuie sa te ingrijesti intens pentru a nu se infecta, gura omului este infecta, e dovedit stiintific ca avem gura mult mai murdara (bacterii) decat a unui caine. Foloseste apa de gura, desi o sa te usture, pentru a dezinfecta.