Un fir de par a fost acoperit de par, sau de la epilat s-a infectat putin.Nu-i mare problema!
La farmacie, gasesti tinctura de propolis(eu folosesc la orice are tendinta de infectie). Este antiseptic si cicatrizant. Cu o bucatica de tifon freaca putin locul cu pricina si da cu propolis.O sa treaca pana a doua zi. Daca mai este nevoie poti sa mai dai.Fii atenta ca propolisul pateaza, asa ca lasa sa se usuce dupa ce dai.
Nu e nimic grav,asa apare de obicei, fiindca pielia e fina si este nevoi sa o faci cu ceva special gel sau altcceva, iar cind termini imediat sa te dai cu o crema speciala, iti va trece peste citeva zile, insa la drept mincarimile vor fi mai mari
E de marimea unei monede de 10 bani...rosie pe margine. mama mea spune ca ar trebui sa ma operez
E "o buba mare rosie,nu e galbena":asta inseamna ca locul nu este infectat, nu e cu puroi. "E de marimea unei monede":cred ca mai mult te-ai oparit,ars(nu stiu cu ce te-ai epilat).
Da cu propolis,deoarece,cum ti-am scris,acesta este dezinfectant si cicatrizant. Pana maine, iti trece. Dar, daca nu, poate fi altceva si atunci mergi la un dermatolog, cu trimitere de la medicul de familie.