| TheAngel12 a întrebat:

BUNA TPU! Am si eu o problema:acum cateva zile mi s-au inrosit ochii si s-au tulburat..Am auzit ca ceaiul de musetel si iaurtul e bun pentru ochi, si as vrea sa stiu daca sunt bune remediile pe care le-am incercat sau trebuie sa ma duc la un control? daca stiti niste remedii pentru ochi rosii v-as fi recunoscatoare..mentionez ca nu ma deranjeaza sau sa imi vina sa ma scarpin dar doar atat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| baterie777 a răspuns:

Cea mai buna recomandare din partea oricui ar fi sa te duci la un control! E mai bine decat sa folosesti cine stie ce "remedii" si sa apara complicatii.

3 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la un doctor
nu se stie ce ar putea fi

| ѕмιℓєє a răspuns:

Probabil ai stat în curent, pune-ţi nişte picături de ochi, dacă nu îţi trece, mergi la doctor.

happy O zi frumoasă!

| DJmantris a răspuns:

Mai bine du-te la un medic si il intrebi tu ce ar trebui sa-ti iei mult succes si per sa te fai bine