| iulianaeu a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema acum o luna si o saptamana m-am intalnit cu cineva care acum doua saptamani a iesit din spital avand hepatita A dar cand eu m-am intalnit cu el, el zice ca nu avea nimic. Intrebarea mea este se poate sa mai iau asa ceva daca m-am intalnit cu el acum 1 luna si 1 saptamana....si nu am avut nici un contact...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ciociiba a răspuns:

Hmmm. Probabil ca nu. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic sa-ti ia sange, simplu si usor. Afli in cateva ore happy. Succeswinking

| contesa_6604 a răspuns:

Hepatita a este o inflamatie acuta a ficatului ce nu cronicizeaza, adica se trateaza. daca n-ai avut contact sexual, daca n-ai avut contact cu obiectele lui personale (ex sa mananci dupa el) si daca n-ai manifestat simptome (greata, varsaturi, dureri abdominale, stare de oboseala) nu ai de ce sa iti faci probleme. oricum, unele persoane pot dezvolta anticorpi iar la un alt contact cu virusul H-A, nu vei mai fi infestata. numai bine!

| contesa_6604 a răspuns:

Hepatita a este o inflamatie acuta a ficatului ce nu cronicizeaza, adica se trateaza. daca n-ai avut contact sexual, daca n-ai avut contact cu obiectele lui personale (ex sa mananci dupa el) si daca n-ai manifestat simptome (greata, varsaturi, dureri abdominale, stare de oboseala) nu ai de ce sa iti faci probleme. oricum, unele persoane pot dezvolta anticorpi iar la un alt contact cu virusul H-A, nu vei mai fi infestata. numai bine