| Black_Iulia_2000 a întrebat:

am si eu o problema.
Am 14 ani si de cand m-am mutat ( acum 3 ani ) am o stare constanta de tristete, de asemenea din cauza multor lucruri am vrut de multe ori sa ma sinucid. Mereu ma gandesc cum e sa fi mort ai cum ar fi sa afle toti cei care m-au ranit si s-au comportat urat cu mine ca m-am omorat.
Desi nu are legatura, sunt mereu foarte neatenta si fac lucruri inconstienta, ca de exemplu zilele astea cred ca am aruncat bani la gunoi... si nu cativa bani... ci 50 de Euro.
Stiti cumva cum s-ar denumi aceste boli psihologice si cum pot scapa de ele? Prima e depresie din cate stiu dar... sa fiu sigura. De asemenea stiti cumva daca exista pastile pentru asa ceva si cum as putea scapa de asta?
Multimesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iei vitamina b12, simpla, ajuta la o stare mai buna.
https://www.bioportal.ro/......ar-p19272/

Crezi ca o sa-i pese cuiva care te-a ranit daca tu mai traiesti sau esti moarta? Mai mult decat sa-ti bagi familia intr-un soc n-ai sa faci.

Daca esti prinsa in gandurile tale si faci anumite activitati e normal sa nu fi atenta la ce faci. Ieri cred ca pe orice puneam mana imi zbura instant din ea. :))

Nu ai nici-o boala, trebuie sa nu-ti mai alimentezi tristetea doar. Ia-ti o pisica sau mai bine un catel ca sa te plimbi cu el, sa iesi la alergat cu el. Miscarea ajuta mult mintea si te vei simti mult mai bine.

| Black_Iulia_2000 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc, pe parintii mei nu cred ca i-ar interesa asa tare deoarece fac parte din aceiasi categorie.
Imi doresc de ceva timp un animal dar nu pot sa imi iau unul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Black_Iulia_2000):

Din ce motiv n-ai putea sa-ti iei un animal?

| WeZo a răspuns:

Buna,nu trebuie sa iei nici o pastila nimic,ce spui tu este din cauza stresului, trebuie sa iti cauti prieteni, sa iesi pe afara in parc, chiar si singura daca nu ai cu cine, nu te mai gandii la tampenii.