| RoseOfTheFire a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema am avut alergie si acum mi-a trecut dar am ramas cu niste semne pe picior uitati am uploadat fisierul sa il vedeti ca sa stiti despre ce vorbesc http://www.filesharing.ro/view/9163/DSCN2042.JPG acum cum pot scapa de ele exista ceva un remediu sau o sa raman cu semnele mereu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Iti recomand claritine, o pastiluta seara deoarece provoaca somnolentabig grin

| onasis1961 a răspuns:

Trebuie sa iei 350gr. de miere, 150gr. aloee de cel putin 3 ani, 150gr.lamaie.Aloea si lamaia le treci prin masina de tocat carne.Intrun borcan cu capac filetat amesteci toate ingredientele si mesteci zilnic timp de 10 zile. Dupa aceia seara inainte de culcare dai pe piele si asteptei sa se usuce. Dimineata te speli numai cu apa rece si sapun.Borcanul se tine la frigider.Bafta!

| underc0ver a răspuns:

Asteapta! O sa iti treaca! Si eu am avut la fel...dar intr-o saptamana 2 o sa iti treaca! Daca nu...consulta un medic!winking funde d'ai? laughing