| lidia95 a întrebat:

am si eu o problema! am pe picioare bubite rosii ca niste cosuri! am crezut ca poate imi apar din cauza ca ma epilez cu lama dar si cand nu ma epilez tot le am! va rog frumos sa ma ajutati deoarece ma dispera si nu le mai suport!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Buna! E posibil sa fie o foliculita. Gasesti mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/boli/foliculita Ar fi bine sa mergi la medic dermatolog. Multa sanatate!

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Lidia:*! Poate ti-au aparut aceste bubite din cauza caldurii. Mie asa imi apar. Mai bine ai vizita un medic sau ai vorbii cu unul dintre parintii. Bafta!

| KamyKaze666 a răspuns:

Posibil sa fie de la caldura
Mai bine du-te la un dermatolog
Sanatatea pe primul locwinking

| Satanna a răspuns:

Ai uricarie adica niste bubite rosii si te mananca foarte rau si cand ti le rupi te doare un pic si apoi iese sange si eu am avut si nu mai am eu cred ca e din cauza prafului sau a mancarii pe care o mananci.Nu-ti face griji va trece cu ajutorul unor unguiente da-te cu crema de tinctura de propolis si propolis la sticla
crema costa cam 12 pana-n 15lei
iar tinctura costa 20lei dar te va ustura

| Murthag a răspuns:

Daca locuiesti la casa si ai animale, pot fi ciupituri de purici. Daca transpiri foarte des, trebuie sa te speli in fiecare seara big grin Daca nici asa nu se intampla, mergi la doctor!

| ancutzaloveeuanculove12345 a răspuns:

Deci pielea ta ii deshidratata asa ca ii bine sa iti cumperi vaselina fara miros daca cunisti un loc de cosmetica gen Dm de unde poti cumpara vaselina de corp

| lidia95 explică:

Nu ma dor deloc si nici nu ma mananca doar ca sunt inestetice si nu pot purta nm scurt, nu cred ca sunt de la caldura deoarece le am si iarna si mai nou vad ca imi apar si puncte negre pe picioare! chiar nu stiu dar ar trebui sa consult un dermatolog! va multumesc din suflet pentru tot!