Nu are legatura cu mersul pe jos, de la mersul pe jos poti face cel mult o febra musculara si, eventual o flebita, dar asta daca mergi mult timp pe jos distante lungi. Ai facut cel mai probabil o miscare mai fortata. E necesar sa mergi la medic pentru.o radiografie sau chiar un RMN (pt.articulatii), pentru ca la aceasta varsta este posibil ca de la lipsa de calciu sa-ti fi sarit rotula. Pe de alta parte, daca ai facut o miscare fortata, este posibil sa ai o luxatie sau o entorsa. Incearca sa nu pui piciorul in pamant, deci sa nu calci in el, pana nu mergi sa te vada un medic si daca s-a intamplat aseara, te sfatuiesc sa mergi maine la prima ora direct la urgenta. Nu neglija, pt.ca daca s-a intamplat asa dintr-o data. chiar daca iti va trece, se va putea intampla oricand atata timp cat nu stii cauza si nu o inlaturi. Sanatate!
Daca e durerea asa de mare, neaparat trebuie sa mergi maine la medic sa-ti faca radiografie. Nu te baza pe ideea ca nu e nimic grav, pare destul.
sanatate!
Nu vreau sa te alarmez, dar nici o ruptura de ligamente nu este exclusa. Si eu m-am confruntat cu asa ceva. Sfatul meu este sa mergi la spital, la camera de garda. Iti vor face o radiografie si, eventual, un RMN. Apoi se va decide daca este necesar ghips sau doar o atela. Multa sanatate!