Daca ai 13 ani si inca nu ti-a venit menstruatia, ar trebui sa ai grija pentru ca uneori menstruati avine inainte cu 7-6 zile de a avea aceste dureri.(adica cand vine menstruatia prima oara)
Daca peste 2-3 zile ai la fel de mari dureri, du-te la doctor.
Acele dureri de burtă/jos/ovare ( pe care le menţionezi ) pot reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!
Momentan poţi lua un Algozon/Algocalmin sau Nurofen pentru calmarea acelor dureri, dar dacă ele persistă 2-3 zile atunci ar fi bine să mergi la medicul de familie pentru consult/diagnostic şi tratament.
Toate cele bune.
Pai in primul rand poate ai mancat ceva stricat si dea-ia te doare burta. DAca te doare rau rau du-te la medicul de familia bine?
Nu stiu sigur dar s-ar putea sa ai viermi. Limbrici sau ceva. Ar trebui sa consulti un doctor. Vorbeste cu parinti tai poate stiu ei.
Pot reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ..decii pregateste-te
Va multumesc la toti, mi-ati fodt de ajutor! Nu nu am limbrici pentru cei care a spus.Va multumesc.
Poate este doar o simpla durere de burta tuturor ni se intampla stai linistita in pat eventual dormi un pic, ia o pastila si pana maine trece :*
Pai este momentul de menstruatie, iti sugerez sa ti dupa tine servetele si un tampon.
Indigestie, calculi renali, apendicita acuta - dar daca ar fi fost asta ar fi trebuit sa fii operata in maxim 2-3 ore - deci asta se exclude, si bineinteles dureri premenstruale, cum au zis si ceilalti.
Nu am mancat nimic stricat, o sa merg daca ma doare foarte tare.
Da pentru cei care au spus ca o a imi vina menstruatia, chiar asa s-a intamplat, va multumrsc pentru lamurile.