Întrebare recomandată | AndreeaNustiu a întrebat:

am si eu o problema,azi cand am venit acasa am avut si inca mai am o durere de burta insuportabile si mai injos de burta,mentionez ca am mancat si nu imi este foame, ce credeti ca as putea avea, spun ca nu am inca menstruatie(am 13 ani)ce credeti ca ar putea fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| myruna2012 a răspuns:

Daca ai 13 ani si inca nu ti-a venit menstruatia, ar trebui sa ai grija pentru ca uneori menstruati avine inainte cu 7-6 zile de a avea aceste dureri.(adica cand vine menstruatia prima oara)

Daca peste 2-3 zile ai la fel de mari dureri, du-te la doctor.

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaNustiu explică (pentru beautifulhouse):

Mersi.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Acele dureri de burtă/jos/ovare ( pe care le menţionezi ) pot reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!

Momentan poţi lua un Algozon/Algocalmin sau Nurofen pentru calmarea acelor dureri, dar dacă ele persistă 2-3 zile atunci ar fi bine să mergi la medicul de familie pentru consult/diagnostic şi tratament.

Toate cele bune.

| timur2012 a răspuns:

Pai in primul rand poate ai mancat ceva stricat si dea-ia te doare burta. DAca te doare rau rau du-te la medicul de familia bine?

| CrazyBanana a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un control medical! Nu suna prea bine.

| costisuruniuc a răspuns:

Nu stiu sigur dar s-ar putea sa ai viermi. Limbrici sau ceva. Ar trebui sa consulti un doctor. Vorbeste cu parinti tai poate stiu ei.

| Cataliciiii a răspuns:

Pot reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ..decii pregateste-te

| TessChristine a răspuns:

Şi eu am avut aceleaşi dureri şi aşa, iar după mi-a venit menstruaţia happy.

| AndreeaNustiu explică:

Va multumesc la toti, mi-ati fodt de ajutor! Nu nu am limbrici pentru cei care a spus.Va multumesc.

| Damon01 a răspuns:

Poate este doar o simpla durere de burta tuturor ni se intampla stai linistita in pat eventual dormi un pic, ia o pastila si pana maine trece :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca asa mi se intampla si mie, dormi uita-te l tv, stai pe canapea linistita, bea cei cald si asculta muzica linistita.Asa vei uita de tot. Funda? happy

| Blackwoman27 a răspuns:

S-ar putea sa iti vina, sau sa fie doar o simpla durere de burta. happy

| FairPlay a răspuns:

Pai este momentul de menstruatie, iti sugerez sa ti dupa tine servetele si un tampon.

| Zenithf a răspuns:

Indigestie, calculi renali, apendicita acuta - dar daca ar fi fost asta ar fi trebuit sa fii operata in maxim 2-3 ore - deci asta se exclude, si bineinteles dureri premenstruale, cum au zis si ceilalti.

| AndreeaNustiu explică (pentru Zenithf):

Deci trebuie sa ma pregatesc? Cu chestii?

| AndreeaNustiu explică (pentru timur2012):

Nu am mancat nimic stricat, o sa merg daca ma doare foarte tare.

| timur2012 a răspuns (pentru AndreeaNustiu):

Ok Du-te!

| AndreeaNustiu explică:

Da pentru cei care au spus ca o a imi vina menstruatia, chiar asa s-a intamplat, va multumrsc pentru lamurile.