| Madalina921 a întrebat:

Am si eu o problema cu maseaua de minte care vrea sa imi iasa si nu poate din cauza gingiei s-a umflat rau si ma doare mai ales cand mananc. Medicul meu stomatolog este in concediu si nu raspunde la telefon.As vrea sa imi spuneti niste remedii naturiste pentru dezumflarea gingiei. Am luat pastile ca Nurofen si Ketonal insa durerea ma lasa aproxm o ora si nu mi se dezumfla. Nu vreau sa iau alte pastile deoarece iau pastile pentru inima si nu vreau sa le combin fara acordul medicului. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Eduard26 a răspuns:

Buna,recomandarea mea este acea de a merge la un alt stomatolog deoarece gingia dumneavoastra este infectata.Nu trebuie s-a staiti mult cu ea asa, din riscul de a nu se inflama m-ai tare.