Buna
Eu am acesta problema, dar la mine este din cauza tratamentelor pe care le fac
Am inceput sa beau la 2 zile, seara, cate o ceasca de cei de valeriana.
Cand beau ceai, dorm cat de cat linistita.
Consumi coca cola? energizant? cafea?
Elimina gandurile negative.
O seara buna
Nu, nu consul cola, cafea, energizant, nu mananc nici ciocolata, nu am ganduri negative, am doar ganduri care imi vin fara sa vreau...
Incearca sa citesti o carte/zii tatal nostru si fa semnul crucii.
Incearca, nu costa bani
Exact problema asta o am si eu. Adorm la 3-4 ore dupa ce ma bag in pat din cauza acelor "ganduri", si nici nu atipesc bine ca ma trezesc. Intr-o noapte nici macar 3 ore nu dorm. Asta cred ca e din cauza lipsei de efort. Chiar daca ti-e foarte somn nu poti dormi pentru ca inca ai energie in tine. Eu am observat ca in perioada mergeam la scoala si apoi la sala, imi disparuse problema asta cu somnul. E una sa nu faci mai nimic toata ziua si alta e ca in mare parte din zi sa faci miscare si sa depui efort(fizic si intelectual). Incearca si tu sa faci zilnic cateva ore de sport pana te epuizezi. Poate o sa te ajute
Am incercat si faza cu efortul chiar ieri, am mers la bunicii mei special pentru asta si i-am ajutat pe la treburi prin curte, iar aseara abia am adormit pe 3 si ceva si m-am trezit la 6 si ceva, chiar daca m am bagat de la 11 in pat, am adormit abia la 3.
Nu cred ca are treaba cu efortul, ca eu de exemplu in vacanta de iarna, nu am facut mai nimic, abia ma dadeam jos din pat sa merg la baie, in rest leneveam si n-aveam absolut nicio problema cu somnul.