| George2304 a întrebat:

Am si eu o problema. De 1 an de zile am hernie inghinala si nu am mers la doctor, iar acum s-a cam agravat.Inainte era tare,iar de cateva zile e mai moale si parca s-a descompus ceva din ea in scrot,e ca un maț, parca ca niste vene si a inceput sa ma doara un pic si femurul.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si nu te-ai carat pana acum? Cum poti sta de atata timp cu asa ceva? Mergi la doctor cat mai repede.

| George2304 explică (pentru darrio2007):

Imi este frica.

| George2304 explică (pentru darrio2007):

Se mai poate amana?

| Criterion a răspuns (pentru George2304):

Nu se poate amana, dupa cum descrii simptomele.La medic urgent! Daca ai dureri, te sfatuiesc sa chemi salvarea.In regim de urgenta medicala, lucrurile se simplifica.E mai bine decat sa ajungi pe picioarele tale la chirurg, cu dureri si in stadiu agravat.Nu are de ce sa-ti fie frica. Operatia e simpla si in principiu trebuie sa dureze maximum zece minute.Sanatate grabnica si sa auzim de bine!

| George2304 explică (pentru Criterion):

Va multumesc foarte frumos pentru sfaturi, sper sa fie bine, chiar daca mi-e foarte rusine.Sanatate multa!

| George2304 explică (pentru Criterion):

Va multumesc foarte frumos pentru sfaturi, sper sa fie bine, chiar daca mi-e foarte rusine si putin frica.Sanatate multa!

| darrio2007 a răspuns (pentru George2304):

Te inteleg ca ti-e frica dar sa nu cumva sa faci o infectie acolo de nu se mai poate face nimic.Lasa frica deoparte si du-te la un medic.