Foloseste o crema pe baza de aloe vera sau fugi si cumpara o emulsie dupa depilare de la Gerocossen cu aloe vera si galbenele. E foarte ieftin. In jur de 5-6 lei. Mie imi place foarte mult si intra rapid in piele. Acesta calmeaza iritatiile dupa epilare. Uite asa arata: http://www.cosmeticeromanesti.ro/......25-ml.html
Eu de obicei asta folosesc si apoi, am mai ajutat pe cineva de pe TPU cu o problema asemanatoare, si a fost multumita, a spus ca s-a facut de doua ori cu emulsia asta si i-a trecut aproape de tot iritatia.;)
Multumesc pentru fundita! Iti trec de tot iritatiile de cand folosesti emulsia?
Incearca cu ceara rece, e mai buna pentru pielea sensibila. Daca nu, aplica o crema hidratanta dupa ce te epilezi (cu aloe vera e cea mai buna deoarece are efect calmant).
Nu cumva te dai imediat dupa ras cu deodorant? daca contine alcool te irita.Sau nu mai folosi aparatul de ras...probabil ai pielea sensibila
Dupa ce te epilezi, date cu o crema de corp sau una cu aloe vera.
Eu asa fac si imi trece iritatia dupa cateva ore.
Lavinia
Eu una nu suport sa ma epilez cu epilatorul fiindca tot la fel ca la tine, se irita rau.Folosesc Veet pentru piele sensibila si e buna. Sper sa te mai ajute si altii