| mirunaaa96 a întrebat:

Buna TPU happy! Am si eu o problema. sad. De cateva luni, aproape in fiecare zi ma simt rau, adica ma doare stomacu si am ameteli dar numai cand stau in casa, cand ies afara sau cand merg la scoala nu am nimic thinking i-am zis la mama sa mergem la doctor dar tot zice ca imi trece si mie intr-un fel mi`e frica sa merg ca nu am mai avut probleme de genul asta. Chiar nu stiu ce sa fac. As putea spune ca mananc normal si am doar 40 de kg la 13 ani. Este normal sa ma simt mereu rau sad? Funda kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Négatif a răspuns:

Bună.
Nu, nu cred că este normal.
Dacă te simţi mereu rău şi ai ameţeli şi ţi-e greaţă, ar putea fi timpul să-ţi vină menstruaţia, dar în caz că nu ţi-a venit.Mai bine consultă un medic.
Ai grijă de tine. Baftă!

0 răspunsuri: