Dacă ești copil nu este deloc normal, nici dacă ești adoleșcent sau adult nu este normal.
Un copil are nevoie de 1200-1600 calorii iar adulții 2000.
NU te înfometa. Bănuiesc că vrei să ții o dietă. Dieta nu se face prin înfometare, se face prin alimentație sănătoasă și mult sport.
Dacă ești totuși cu o greutate normală du-te la un doctor pentru că nu este delo normal să nu poți să mănânci.
Mesele de azi nu sunt în regulă, trebuie mai mult.
Apuca-te tu si mananca normal. lasa prostiile cu slabitul ca o sa ajungi la perfuzii
Banuiesc ca esti intr/o cura de slabire, dar curele astea trebuie adaptate la necesarul caloric al organismului, de cit efort depui raportat la caloriile necesare. totusi pentru a inlatura riscul unei anemii severe cred ca mai bine iti faci niste analize.
Rata calorica p-u un adolescent est eprea mica. Corpul nostru se schimba cel mai mmult acum si are nevoie de calorii multe. M-am confruntat cu aceasta problema doi ani si am trecut milimetric pe linga anorexie, deci iti spun din proprie experienta. Ametesti din cauza scaderii imunitatii organismului tau, si cu forta este tot acelasi lucru. Energia pe care o ai se consuma repede, deci p-u restul nu mai ajunge. Eu mergeam prin casa si ma urmarea sora sau mama din priviri, uneori mergind din urma mea ma prindeau cind cadeam. Deci nu e de glumit. Ajungi intr-o perioada in care nu mai poti efectiv minca, nu ai pofta de mincare, te simti slabita etc. Pentru inceput e bine, cam cu masa care ai descris-o aici continua citeva zile, pe urma incet incet mai adauga un ou pe saptamana, 2-4 covrigi la cei 5 si ai sa vezi ca incet iti revii. Dar nu fa exces din prima zi ca vei avea dureri la stomac si greturi. Sper sa te faci bine, eu am crezut si acum sunt bine, era prea orbita de o cariera de modeling si chiar daca eram prea slaba oricum credeam ca nu era de ajuns, am gresit, nu fa si tu asta, maninca bine, bafta
Nu sunt experta, dar e putin. Incearca sa mananci si ceva cu mai mult zahar si in primul rand, i-ati tensiunea. Daca ametesti, e clar ca trebuie sa vezi cat e si de la aia te mai orientezi. Dar neaparat, mananca mai mult. Nici eu nu mananc prea mult si sunt chiar slaba, dar tine si de metabolism.