| Maaryyneelaa a întrebat:

Am si eu o problema,de cateva zile,am niste ameteli,de scurta durata,dar totusi bruste,credeti ca ar putea fi o anemie sau ceva legat de tensiune? Mentionez ca am anumite probleme la nervi, suparare cu tensiunea! Voi ce credeti? Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corneliul a răspuns:

Pot sa fie multe cauze pentru. ceea ce acuzi tu. Nu inteleg de ce nu va duceti la medic. Cu doar 2-3 indicii nu ai sa rezolvi nimic. Hipoglicemie, hipocalcemie, hipotensiune\hipertensiune, labirintita, probleme cu vederea, oboseala cronica, sarcina, nevroza cardiaca si multe altele. Du-te la medic.

| Maaryyneelaa explică (pentru corneliul):

Ai perfecta dreptate, dar ceream o parere, adica poate fi ceva si trecator! O sa tin cont si d e sfatul tau, multumesc mult!

5 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Pai, ti-ai raspuns singura la intrebare happy Poate sa fie de la variatiile de tensiune sau ai un fel de atac de panica...

| Maaryyneelaa explică (pentru IMC90):

Multumesc pentru raspuns!

| Narfundo a răspuns:

Cred ca esti persoana pe care o caut.Lasa un mesaj privat cu id-u tau.Ai stat prea mult pe calculator.Esti doar putin obosita si tanjesti dupa ceva aer curat si fericire.Le vei avea stai linistita.

| Maaryyneelaa explică (pentru Narfundo):

Persoana care o cauti? Si anume? Pentru?