| KittyCAT01 a întrebat:

Am si eu o problema.

De ceva timp (1-2 saptamani) ma doare in spate, in interior, (unde se prinde sutienul)-ca sa va dati seama zona, de o parte si de alta a coloanei, si in partea dreapta si in stanga, in interior.

Nu vreau raspunsuri, du-te la doctor, ca o sa merg dar vreau sa aud niste pareri.

Apropo, nu am alte simptome de raceala sau altceva doar ca ma doare mai mereu

Mersi +++

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Olivia75 a răspuns:

Da-te cu niste geluri sau creme care iti pot calma durerea sau ia niste calmante. Dar cel mai bine e sa te duci la doctor cum ai zis ca sa fii sigura de ce ai. :* Sper sa te faci bine! ♥

2 răspunsuri:
| micutzafinetze a răspuns:

Da poti folosi fastumgel si iti va trece probabil ai febra musculara la muschii coloanei si de aceea te doare de o parte si de alta

| geani444 a răspuns:

Buna date cu ceva crema sa nu te mai doara am uitat cum se numeste poti sa te duci la farmacie sa ii cer crema de dorere de spate si iti va da succes