| anonim1 a întrebat:

am si eu o problema:de ceva timp, am obs ca mi-a aparut sub piele (in zona unde se termina coastele, partea stanga)ceva tare cum ar fi un nodul dar este foarte mic.seara il simt si ma doare uneori, dimineata nu prea se simte si nu ma doare deloc. mi-e frica, nu stiu ce poate fi, mentionez ca in ultimul timp cam de o luna am mancat f multa carne, nu am tinut regim deloc, am 22 de ani, 1, 76, 78 de kg, sunt baiat.Trebuie sa imi fac griji pentru acea chestie? o sa imi treaca de buna voie(asa cum a si aparut)? multumesc pentru pareri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa nu fie ceva la fiere.Mai bine du-te la un control de specialitate.

| AndreYutzUU a răspuns:

Pai...eu am un nodul deala la ceafa, m-am imbolnavit si mi-a aparut...il am de 2 ani.Te duci la doctor si iti va da un unguent.

| anonim1 explică (pentru AndreYutzUU):

Ii unde pe coaste,intre coaste si piele, ii micut, abia se simte