| bubuletzu1414 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema de la un timp de vreme nu vad foarte clar sunt cam ametit si simt ca mi se scoala parul in cap mi-am facut analizele si au iesit f bune, sa fie vreo raceala la cap? sau din cauza sinuzitei? Va rog mult dau funda sunt copil si nu ma pricep!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

Mergi la un medic, probabil ti-a slabit vederea, cel mai posibil din cauza calculatorului, si se poate sa ai o raceala usoara.Pe scurt, mergi la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
S-ar putea sa fie din cauza calculatorului, nu mai sta atata in fata monitorului, asa se strica vederea cu timpul.
Nu-i nici o raceala, trebuie sa reduci activitatea ta cu calculatorului, sa reduci numarul orelor petrecute in fata calculatorului.
Te pup!

| petre059 a răspuns:

Daca ai sinuzita poate fi din cauza ei, sau stai prea mult in fata calculatorului(daca porti ochelari te deranjeaza si mai tare).De regula mai ales seara e bine sa ai o lumina cat de mica langa PC, ia puterea luminii PC-ului.

| GutuvanMorgan a răspuns:

Ti-a scazut glicemia> trebuie sa mananci dulciuri si sa iei vitamine + Odihna cateva zile fara calculator, n u mai pierde noptile pe PC.

| bubuletzu1414 explică (pentru GutuvanMorgan):

Cand mi-am luat analizele am avut glicemia 79

| AnonimusGate a răspuns:

Este din cauza glicemiei mananca dulciuri si iti vei reveniwinking succes

| alexblack00 a răspuns:

Consulta un medic rapid si incearca sa dormi mai mult