Schimbati-i pastilele de dormit sau dati-i ceva de calmare, ca se poate lua de la medic!
In felul asta se va odihnii noaptea atat ea cat si voi.
Multa rabdare sau internarea intr-un centru de ingrijiri paliative daca e fiabil din punct de vedere financiar
Din pacate nu ai ce sa faci Nu ai mentionat daca are o forma de cancer, o forma de dementa sau o alta cauza pentru care e in faza terminala. Dar cel mai probabil creierul e afectat de boala si posibil si de tratament.
Nu au sens pastilele de somn, cel mult ar putea sa o ajute niste calmante. Iar spitalul de psihiatrie chiar nu e o solutie. Poate exista in orasul tau alte centru de ingrijire a persoanelor aflate in stadiu terminal, verifica daca o poti duce acolo.
Din nou, nu ai mentionat ce fel de crize facea mama ta, dar cu siguranta situatia nu e una roz nici pentru ea. Poate ar fi indicat sa ceri pentru voi doua ceva indicatii pentru a va linisti, poate niste antidepresive usoare, ceva de genul asta.
Incercati sa faceti cu schimbul, cand e una treaza si atenta mereu la batrana, cealalta sa doarma si sa aranjeze lucrurile in asa fel incat sa nu auda tipetele respective (muzica, o camera mai indepartata, casti in urechi). Ideea e ca e foarte important sa fiti odihnite pentru ca din pacate nu va asteapta lucruri prea frumoase si linistite.
Daca ati chemat salvarea au dus-o si la urgente? Daca da, trebuia sa o interneze la psihiatrie de acolo. E singura varinta, internata la psihiatrie sau intr-un centru, nu aveti nici cunostintele si nici medicamentele pentru ca sa o puteti "trata" voi.
Du-o la spital, poate o sa isi revina putin.Asa am facut si eu cu bunicul meu care avea cancer, a stat cateva zile acolo si dupa a murit=(
Eu iti sugerez sa nu o duci in orice centru. Trebuie sa ii faci ultimele clipe din viata fericite, sa stai sa ai grija de ea. Gandeste-te, ii este si ei frica. Tu ce-ai face in loculin ei? Nu ai "innebuni"?
Incercati sa-i schimbati pastilele de somn, ceva mai puternic.
Poti cere la farmacie.
Țipă foarte tare, are cancer la stomac, e tipa foarte tare si camera ei e fix langă camerele noastre, am folosit si dopuri de urechi. Si degeaba, daca striga ne trezeste pe amandouă. Mama are crize de calciu, si se inclesteaza mainile picioare si gura. De tanara face aceste crize. Acum i-a dat diazepan ca a duso la un centru de psihiatrie si acum doarme. Dar s-s vedea pentru cât timp...
___Enzo întreabă: