| MiraBlack a întrebat:

Am si eu o problema. De vreo 3 luni ma chinui sa slabesc si sa imi sculptez putin corpul si tot ce obtin sunt niste colacei in jurul abdomenului. Vreo idee despre cum as putea slabi repede si eficient? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BemayA a răspuns:

Buna! Eu nu cred in diete stricte și extreme! Si mai ales dupa ce reusesti sa ajungi la kg dorite este greu sa mentii rezultatul! Eu consider ca pentru silueta dorita ai in primul rând nevoie de mișcare, câteva exerciții fizice zilnic, multe lichide, mai ales apa, cel puțin 2l pe zi (eu storceam și o lămâie in ea ca taie pofta de mâncare),consumul de carbohidrați(pâine,paste etc.)și de dulciuri redus considerabil,cât mai multe fructe mai ales cele care ajuta la arderea grăsimilor cum ar fi de ex grefa, lămâia, cireșe, pepene etc., mancaruri din legume și carne ușoară ex. peste sau piept de pui gătite la gratar sau in tigae cu foarte puțin ulei de măsline! si după ora 19:00 nu mai mânca nimic decât fructe sau sucuri naturale făcute la blender(eu adaug și puțin ghimbir in ele, este sănătos și ajuta la slăbit)! :-)Așa am reușit sa slăbesc destul de rapid și sa ma mențin! Mult succes!

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Sculptură în trei luni - cred că e cam devreme. Poate trei ani!

| HadesSs a răspuns:

Mult sex si mancare putina laughing