anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema destul de grava si doresc sa va cer parerea. Verisoara mea a nascut un copil in urma cu 2 luni. Din pacate acesta de la nastere a avut niste malformatii la inima si Vineri l-au operat in Italia, avand in vedere ca in Romania asa ceva era imposibil. Dupa operatie l-au tinut 48 de ore la terapie intensiva, iar astazi l-au dus in salon. Intrebarea mea este : Este normal ca un copil abia operat sa fie trimis in salon fara macar sa poata respira singur si sa aiba o saturatie de nici 80?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Cred ca medicii stiu cel mai bine ce trebuie sa faca! plus ca, daca au reusit o operatie care la noi nu se poate realiza, inseamna ca e ceva de capul lor si stiu sa isi faca treaba!
eu zic sa aveti incredere in medicii respectivi si sa le semnalati vreo schimbare negativa in starea micutului, daca va aparea asa ceva!
multa sanatate! happy

9 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Nu este normal.:-|

| foxsilver a răspuns:

Nu stiu daca este normal sau nu, dar atat timp cat bebele nu se simte bine, trebuie sa-i spune-ti medicului URGENT. Nu va jenati de faptul ca sunteti intr-o tara straina, caci e vorba de VIATA UNUI COPIL. Daca e nevoie, il luati de guler si ii aratati in ce situatie se afla copilul. Nici sa nu va ganditi, sau sa va simtiti complexati de faptul ca sunteti romani, adresati-va medicului, asistentelor, oricui, fara nici cea mai mica jena.
Curaj, si sanatate multa!

| Isabella110 a răspuns (pentru foxsilver):

Multumesc din inima!

| foxsilver a răspuns (pentru Isabella110):

Cu placere!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Dacă bebele nu se simte bine, ar trebui să vă adresaţi unui medic.
Nu-i normal.
Te pup!

| xDr0gs a răspuns:

Este destul daca l-au tinut 48h dupa operatiehappy.

| SkaterGirl112 a răspuns:

Mie nu mi se pare normal...

| MDF a răspuns:

Normal nu e, ar fi trebuit tinut la Terapie Intensiva pana cand ar fi putut respira pe cont propriu...