| AlexExxz a întrebat:

Am și eu o problemă legat de "penis" gen am niște pete roșii pe penis și am căutat informații pe net peste tot și am văzut o boală numită "candidă" zis ciupercă. Am citit și simptomele și am căutat pe multe pagini ce pot avea, dar partea interesantă e că nu am mâncărimi sau să usture nici cu urinarea nu am nici o problemă și gen am mai multe pete de alea aproximativ vreo "10" dar is mici și candidă nu cred ca am pentru că nu am avut acele simptome deci pur și simplu nu am absolut nimic. Dar mă îngrijorează treaba asta. Contact sexual am avut acum vreo 5-6 zile dar nu cred că ar fi ceva problema cu asta. Deci mă puteți ajuta și pe mine cu ceva informații? Sunt foarte stresat și petele astea mi-au apărut de 2 zile doar asta e a 2 a zi. Astept răspunsurile voastre, multumesc pentru atenția acordată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pinkvanilla9 a răspuns:

Poate ai balanită, si varianta cu candida e posibila și ți as recomanda Canesten daca nu vrei sa mergi la doctor. Daca nu ți trece vei fi nevoit să pleci la o consultație. Nu pare sa ai o boala cu transmitere sexuala gen Chlamydia sau Gonoree. Oricum nu te panica ca astea trec.

| AlexExxz explică (pentru Pinkvanilla9):

Mulțumesc de sfat, Canesten doar atât? Adică nu mai are ceva denumire doar pur și simplu "canesten"?

| Pinkvanilla9 a răspuns (pentru AlexExxz):

Canesten crema, știu că e buna pentru infecțiile cutanate( practic pentru piele) de obicei fungige. Poți încerca cu asta costa cam 20 și cv de lei... daca nu merge, cred că ai putea merge la doctor.

2 răspunsuri: