Nu fugi spre operatie, doar daca e foarte necesara! Sunt enspee mii de metode naturale/medicale sa le combati. Personal am avut si eu problema, eu am folosit o crema numita Preparation H si servetele umede cu crema tot pe acelasi nume, nu stiu daca exista in Romania.
Fa bine si incearca sa mananci sanatos, incearca sa eviti constipatia, efortul o perioada bea ceaiuri, incerca sa mananci multe fibre si sa-ti faci o alimentatie sanatoasa. Eu am scapat de ei, dar nu definitiv, hemoroizii ii are toata lumea si nu poti scapa de ei niciodata, doar poti sa te ingrijesti sa nu se dezvolte si sa nu te afecteze in viata de zi cu zi.
Incearca sa nu te stresezi,sa mananci sanatos si ciorbe pentru a putea iesi liber la toaleta, sa eviti statul prea mult pe scaun, fotoliu, etc., eventual un colac special pentru a nu-ti apasa pe jona cu pricina.Sunt multe cause, dar acestea sunt mai importante. Dupa mine cel mai important este sa ai scaune la toaleta cat mai usoare si sa nu te stresezi, ca esti pe viteza sa te abtii, sa nu intre careva peste tine in baie cand esti pe toaleta etc.ciao
Da de unde stii ca nu e nevoie de operatie si dc spuneti cu toti sa nu faci operatie este riscanta sau dureroasa? mie unu nu mi-ar fi frica de operatie numai in cazul in care mi-ar spune doctorul ca este riscanta sau dureroasa dar in rest nu mi-ar fi frica pentru ca iti dai seama scapi si mai repede dar si de tot si de aia am facut referire la operatie dar acuma spuneti-mi si voi cum ar fi o operatie?