Problema ta se poate datora uneia din aceste două cauze (sau chiar ambelor):
-esti mai plinuț;
- ești mai emotiv.
Ar mai exista și o a treia cauză: concentrarea asupra unui lucru.
Prima cauză este de ordin fizic; celelalte de ordin psihic, emoțional.
Din ce cunosc, cred că problema ta își va găsi tratament la Centrul de sănătate de la Herghelia, Târgu Mureș: herghelia.org
Ia legătura cu dânșii, spune-le problema ta și așteaptă răspunsul lor.
Problema emoțiilor se rezolva atunci când vei sta mai mult în mijlocul oamenilor și comunicând cu ei. Acest lucru se rezolvă la Herghelia.
Mâinile și picioarele reci sunt o problemă de natură medicală. Tot acolo se poate rezolva și acest lucru. Nu știu dacă te ajută sau nu cu ceva: nu există om sănătos; toți avem cel puțin o afecțiune. Dar de regulă mai multe.
Te încurajez să-ți informezi părinții cu privire la Centrul de sănătate de la Herghelia, din judetul Târgu Mureș.
Soluția e sa iei tot timpul dupa tine un prosop. Si vara-mea are aceasta problema inca din adolescență si nici acum n-a scapat de ea.
Posibil sa fie cv normal pentru corpul tau, dar daca ai cv kg in plus cred cai bine sa faci sport sa transpiri mai mult ca sa evapori toata grasimea prin transpiratie.
Nu nu am kg in plus, am facut fotbal de performanta 10 ani, si acum 1 an m-am lasat, am 1, 80 si 72 de kg si si cand faceam fotbal si alergam mult si faceam miscare tot aceeasi problema o aveam. problema ii ca is cam emotiv, dar nu stiu ce sa fac ca sa elimin problema asta
Deeaandreea9156 întreabă: