| blake_9218 a întrebat:

Am si eu o problema. Nici nu stiu de unde sa incep sad. Deci acum 2 zile, au venit niste musafiri la mine. Pentru ca nu puteam sa ii culc jos, m-am culcat eu jos dar se pare ca m-a tras curentul si am o durere insuportabila la o masea (cei drept este putin cariata). Se pare ca am facut si o infectie. Urmeaza partea care ma sperie. Din greseala am rupt o bucata de masea, si mi-e frica acum pentru ca eu stiu ca nu este voie sa scoti o masea care are infectie. Deci ce imi sugerati sa fac?sad
P. S. De dentist mi-e frica dupa ce ma chinuit unul tare, de atunci nu imi mai trebuie dentisti + ca nu am nici timp!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Când este vorba de sănătatea ta trebuie să-ţi faci timp.
Numai o radiografie dentară poate spune dacă este o infecţie sau o inflamaţie.
Tot la doctorul dentist trebuie să mergi, nu şi obligatoriu la cel care deja te-a chinuit.
Te duci la altul.
Sănătate.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| luna a răspuns:

Exista riscul extinderii infectiei.Ar trebui sa faci un tratament cu antibiotice (prescrise de medic).

| Azm a răspuns:

Pina la urma tot la denstist o sa ajungi. Mai bine mai devreme, decit dupa ce avanseaza infectia. De mers, poti merge la altul, nu neaparat tot la cel care te-a chinuit.

| blake_9218 explică:

Ok. dar imi poate spune cineva de ce nu e bine sa scoti o masea daca are infectie? pentru ca eu tocmai mi-am scos-o straight face si ma sperie foarte mult gandu acesta.