Da, este cel mai probabil de la vopseaua de păr. Eu ți-as recomanda să-l tunzi cât mai scurt acum (eventual un pixie cut) și să folosești mască, șampon și balsam pentru păr deteriorat ca să te asiguri că ăsta care crește acum crește sănătos. Personal le-am testat și le recomand pe cele de la Gerovital Expert. Și îți recomand de asemenea să eviți să te mai vopsești cel puțin până crește un păr "nou", pentru că e foarte agresivă cu părul tău și nu merită pe termen lung.
De asemenea, încearcă să ai grijă și de alimentație, pentru că o alimentație sănătoasă înseamnă și un păr sănătos
Tot ce-i posibil sa fie de la vopsea. Prea mult intr-o luna. Daca mai faci asa, pe la 40 de ani ai sa arati ca bunicul.
Imi pare tare rau, dar ti-ai ars parul, fiindca l-a afectat vopseaua foarte rau, in special cea de blond, cu decolorarea.
Din pacate, nici o masca, ulei sau tratament din lume, nu poate sa invie un par deja atat de ars.
Singura solutie este tunsul f scurt, sau rasul in cap (din pacate, chiar nu glumesc)>
Dupa cum constati, deja parul cade singur, ceea ce-ti arata ca este foarte degradat si nu se mai pati face nimic, sa-l recuperezi.
Sfatul meu este sa te razi in cap acum, cat este vara, fiindca radacina parului se va regenera si sa nu te mai decolorezi vreodata.