Hey. din cate stiu eu cu 5 zile inainte de menstruatie si 2 dupa nu exista nici un risc de a ramane insarcinata o femeie. Deci daca trebuia sa'i vina fi fara griji si in orice caz poate sa ii fie rau si daca ii scade tensiunea. mult noroc
Nu ar trebui sa fie, dar acum cine stie mai bine face un test casa puteti dormi linistiti. Acum serios, voi nu sunteti de loc atenti cand faceti asa ceva? inteleg, vreti sa va simtiti bine, dar mai folositiva si capul, o sarcina nu e ca o gripa care trece cu 2-3 pastile.
Spermatozoizi in contact cu aerul, mor!
In concluzie, este imposibil sa ramana insarcinata!
Cel mai sigur mod de a afla este testul de sarcina,te duci si i cumperi prietenei tale un test de sarcina de la farmacie(nu e scump), si vei afla, bafta
Buna, nu cred ca e posibil sa fie insarcinata sincer, pentru ca o femeie poate sa ramana gravida doar in perioada de ovulatie, care este cam cu 14 zile inainte de ai veni ciclul, deci ar trebui sa te interesezi cand ar fi trebuit sa ii vina. Si in plus de obicei e nevoie de mai multa cantitate de sperma pentru a ramane grevida ... acum serios, chestiile astea le inveti in clasa a 7a
Sunt sanse de 1 la suta deoarece o mica cantitae de sperma nu poate contine suficienti spermatozoizi incat sa produca un copil. deci nu-ti fa prea mari griji.