| Alecs98 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema si as dori sa ma ajutati.Acum o saptamana am dormit cu geamul deschis si m-a prins curentul, de atunci am o durere ingrozitoare la mijloc si as dori sa ma ajutati cu niste pareri.Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Ar fi bine sa folosesti supozitoare Ketonal.Iti ia durerea cu mana.

2 răspunsuri:
| BrunetteGirl01 a răspuns:

Si eu am avut probleme cu curentul, timp de o luna imi tot bagam tigari si beam la pastile dar nimic. Intr-o seara am avut dureri de cap groaznice si am ajuns la urgente. Doctorul mi-a spus sa tin mult cald la cap ca sa scot curentu. E bine sa iti fierbi apa si sa tio-o pui in ceva si sa o ti la cap si la gat mai ales seara cand te pui in pat. Si cand stai in casa sa incerci sa porti un fular pentru a tine cald la gat(doctoru mi-a zis ca atunci cand tragi curent trebuie sa ai grija de gat foarte mult) Eu asa am facut si in cateva zile mi-a trecut. Sper sa te ajute!

| VIRU a răspuns:

Poi du-te cat mai repede la un consult ca nu are rost sa stai cu durerea fara sa stii ce sa faci... happy