anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cu niste pareri, sfaturi. Sunt eleva in clasa a 12-a si e abia primul an in care invat de dimineata, iar orele incep la 7:30. Pe parcursul diminetii de astazi nu am simtit oboseala, dar cand am venit la liceu, la pranz eram foarte obosita, ma usturau ochii si abia am compus un eseu la tema, din cauza ca nu m-am putut concentra bine...imi este frica sa nu fiu asa tot anul pentru ca am de invatat foarte mult si vreau sa obtin note mari la examen.
As dori sa-mi spuneti daca ati fost si voi la fel si daca starea de oboseala trece pe parcurs si daca v-ati intrat in ritm apoi. Ma gandeam sa iau si un complex de vitamine. Cum ma sfatuiti?
Multumesc! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| vldut a răspuns:

Eu eram treaz la 6 plecam de acas la 6:30 si orele incepeau la ora 7.Ar trebui sa dormi mai devreme pe la 10, 11 in timp nu o sa te mai simti obosita.Merge si un nani dupa-amiaza o ora 2 nu strica bine nu strica daca te odihnesti daca te ia somnu si te trezesti din juma in juma de ora o sa iti fie greu ca te vei simti mult mai obosita

| Jipa95 a răspuns:

Dar ce spui de mine ca in clasa a XI - un semestu am invatat dupa amiaza iar celalalt dimineata din motiv ca nu aveam clasa? Iti spun dupa propria experienta ca greu iti revii la starea de revigorare. Corpul tau era obisnuit sa sa trezeasca probabil la orele 8, 9, 10. Cat despre vitamine iti recomand viatmax, sunt foarte bune, si iti mai recomand sa iei lecitina pastile pentru a nu-ti pierde concentrarea acum ca te vei trezi si de mimineata. Si eu sunt tot clasa a XII -a, dar macar m-am obisnuit cu trezitu de dimineata. Bafta happy

| karsivan a răspuns:

O sa te adaptezi dureaza cateva zile, poti lua vitamine si eventual cand te ia somnul maninca putina ciocolata.