anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cu niste pareri, sfaturi. Sunt eleva in clasa a 12-a si e abia primul an in care invat de dimineata, iar orele incep la 7:30. Pe parcursul diminetii de astazi nu am simtit oboseala, dar cand am venit la liceu, la pranz eram foarte obosita, ma usturau ochii si abia am compus un eseu la tema, din cauza ca nu m-am putut concentra bine...imi este frica sa nu fiu asa tot anul pentru ca am de invatat foarte mult si vreau sa obtin note mari la examen.

As dori sa-mi spuneti daca ati fost si voi la fel si daca starea de oboseala trece pe parcurs si daca v-ati intrat in ritm apoi. Ma gandeam sa iau si un complex de vitamine. Cum ma sfatuiti?

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Traian18 a răspuns:

Intr-adevar ai un an foarte greu si pentru a reusi sa treci peste asemenea greutati trebuie cum ai zis si tu, sa iei niste vitamine, de preferat si niste fructe mai de sezon si multa multa odihna. Succes!