Un om sanatos la minte NU are halucinatii vizuale si auditive( halucinatii->atunci cand vezi,auzi,mirosi sau simti ceva care nu este acolo). Spune-i mamei sa o duca la un medic psihiatru, nicidecum la un psiholog(psihologul nu este medic!). Cu atat mai mult cu cat daca mai are si alte simptome precum idei delirante (convingeri false la care nu renunta in ciuda dovezilor si a argumentelor celor din jur), are dificultati de a incepe si de a termina o activitate, este retrasa fara prieten/i, ii lipseste motivatia, intr-o conversatie trece rapid de la o idee la alta sau raspunde pe langa subiect, nu doarme noaptea, repeta involuntar si automat aceleasi cuvinte sau acelasi gest.
Cauza acestor simptome precum si tratamentul necesar vor fi stabilite numai de care un medic psihiatru. Este cazul sa nu amanati vizita la medic mai ales ca halucinatiile, spui tu, sunt tot mai dese --- gandeste-te cat de terorizata poate fi sora ta de aceste imagini si voci!
Ai dreptate, chiar e terorizata de ele de abia am putut vb cu ea si cand ajunsesem la partea mai importanta a spus ca nu vrea sa isi mai aduca aminte, ca macar acum sa o las sa se linisteasca.E si chestia ca ea si-acam pierdut speranta, desi eu ii tot repet ca intotdeauna exista speranta.Eu chiar am speranta ca se poate rezolva.
Zic sa nu amanati vizita la medicul psihiatru, mai ales daca, pe langa acele halucinatii, a-ti observat ca are si alte manifestari psihotice(de ex. idei delirante). Pana atunci, vezi ce povesteste Elyn Saks despre halucinatiile care au terorizat-o:http://www.trezireainteligentei.ro/......-interior/
Daca nu merge treaba cu psihiatrul, eu ti-as recomanda pentru ea o vizita la un preot bun, cu har, care o poate vindeca, asta in cazul in care nu are nimic de natura medicala.Numai bine!
Din cate stiu eu nu.De ce?
Si tin sa mentionez ca mi-a zis ca si inainte mai avea aceste simptome dar rar.insa de cateva luni au devenit tot mai dese...
La ce file se uita?
La ce filme se uita?
Vampire diaries si american horror story.dar filmele nu-i ar trebui sa ii afecteze doar visele? Ea mi-a zis ca atunci cand are viziunile alea gen se vede pe ea plina de sange razand e complet treaza si constienta si se vede gen inca o ea plina de sange si razand langa ea sau in fata ei. sper ca ma intelegi.
Carmen133 întreabă: