| DianaPuipufos a întrebat:

Am si eu o problemuta. Am 20 de ani, 1. 60 m si o greutate de 56... E destul de antipatic pentru ca asta vara cand aveam 53 kg numi placea cum arat, am mai tinut diete drastice dar slabeam foarte putin. In iarna mam ingrasat si mereu zic ca ma apuc de dieta dar tin o spatamana maxim doua si cand vad ca nu am mari rezultate abandonez. As vrea sa slabesc 1 kg pe saptamana pana ajung la 50 kg. La inaltimea mea conteaza si 1 kg in plus sau in minus. Tin sa mentionez ca nu iubesc fructele dar din pacate iubesc dulciurile si nu prea iubesc sportul. spuneti-mi si mie ce dieta as putea urma? sau dati-mi link. Cat mai multe rapsunsiuri, fara raspunsuri neserioase. fundita happy Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alekzandra a răspuns:

Buna.
Eu am 1. 82 m si 71 kg dar a fost o perioada cand eram intr-adevar "pufoasa", acum nu mi-o mai permite cariera.
Dimineata-Bea o cana cu apa calduta cu jumatate de lamaie stoarsa in ea, iar apoi mananca micul dejun, incearca o portie de cereale si un suc de portocale.
La pranz-Incearca sa mananci carne slaba(peste, curcan etc.), la gratar(cele care se pot prepara la gratar).
Seara-Mananca putin, renunta la preparatele din carne si incearca ceva mai sanatos.In tot acest timp cel mai important este sa bei 3-3. 5 l apa.Pare destul de mult dar ajuta.

¬Dieta cu cartofi.

Da, e destul de ciudata.Pare nefolositoare dar ajuta mult in lupta cu kg. in plus.
O saptamana mananca DOAR cartofi.Pare imposibil, nu? Cartofii pot fi copti sau fierti dar nu prajiti. E o dieta, repet, extrem de folositoare, ea facandu-si efectul alaturi de cei 3 l de apa.

¬Semintele de in.

Semintele de in sunt foarte folositoare.In exces dauneaza si chiar conduc la ingrasare dar in cantitati moderate ajuta la slabit.Alaturi de meniul zilnic amintit in primele randuri adauga semintele de in.Se gasesc la orice plafar.Trebuie date la rasnita iar apoi preparate astfel: 1-2 lingurite de seminte zdrobite de in la o cana cu apa. Daca nu iti place gustul incearca cu iaurt sarac in grasimi.

¬Ceaiul rosu este un bun antioxidant si ajuta la slabit.

5 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Vezi categoriile?

| DianaPuipufos explică (pentru CautNume):

Cautnume * : merci frumos. E exact raspunsul pe carel cautam... Stii ce daca am gresit categoria ses la vie... nu cred ca suntem aici ca sa criticam ci ca sa ajutam si sa fim ajutati. Dar bravo, ai un spirit de obsertvatie incredibil. Merci de ajutor happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La categoria asta se pun intrebari despre TPU.

| DianaPuipufos explică (pentru anonim_4396):

Merci frumos. E exact raspunsul pe carel cautam... Stii ce daca am gresit categoria ses la vie... nu cred ca suntem aici ca sa criticam ci ca sa ajutam si sa fim ajutati. Dar bravo, ai un spirit de obsertvatie incredibil. Merci de ajutor happy

| Euuw a răspuns:

Add scliparici96 si te ajut cu placere:*