| ÄndrëÿCoolZ a întrebat:

Am si eu o "URGENTA"! Am vrut sa imi iau geaca pe mine si am ridicat fermoarul pana la nas, am simtit ca mi-am prins buza si cand am dat de fermoar in jos pe dedesubtul buzei am taiat carnea de acolo cu fermoarul, taietura are cam 2 cm, mi-a curs ceva sange iar cand s-a oprit sangerarea mi s-a umflat s-a facut un mic "guguloi" cat... nu stiu cat sa zic dar e cam mare dar mi sa umplat si nu mai simt buza daca incerc sa vorbesc simt ca iese "carnea" din buza prin taietura, la prima vedere nu pare asa grav dar am pus apa rece etc si nu sa desumflat... crying VA ROG AJUTATI-MA! Cei care a-ti mai trecut prin asta sau ceva de genu'!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Pune ceva rece, dar nu aplica direct pe buza. De exemplu poti folosi o doza de suc din frigider, dar invelita intr-un prosop subtirel (si curat) ca sa nu pui direct pe rana tabla rece. Se va dezumfla incet incet si apoi va face cojita si va trece in cateva zile-o saptamana... Altceva nu prea ai ce face

| Dellya_Fox_1998 a răspuns:

Pune niste apa oxigenata apoi niste revinol si un pasament

| ÄndrëÿCoolZ explică (pentru Dellya_Fox_1998):

Nu e toxic daca inghit din greseala rivanol?

| darrio2007 a răspuns (pentru ÄndrëÿCoolZ):

Cam da.Gheata este cel mai bine sa pui. Daca s-a oprit sangerarea.

Rivanol*

Nu e toxic, scrie pe sticluta

| Xd_Oana_1995 a răspuns:

Pune-ti gheata si iti va trece