| Elly2763 a întrebat:

Am si eu problema.:d
Am 13 ani si am doar 37 de kg ...multa lume imi spune ca sunt prea slaba si eu nu stiu ce sa fac.
Credeti ca trebuie sa merg la un doctor? :-s Mananc destul de mult si des... Funda :*:*! Si vot love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Este normal la aceasta varsta sa ai asa.zi merci,pentru ca pe viitor o sa fii supla, chiar daca mananci ce'ti pofteste inima, eu d ex am 19 ani si cca 50 kg si sunt alte fete mai slabe ca mine.deci stai linistita happy pup

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...daca esti tu cea din poza, atunci esti destul de bine cum esti!

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Esti inca micuta.la 13 ani e normal sa fii asa.o sa cresti u si o sa te mai si ingrasi:*

| MissPurple a răspuns:

Ptr varsta ta e destul de bine asa, depinde acum si de inaltimea tawinking

| prye a răspuns:

Iti recomandam sa apelezi la personal medical SPECIALIZAT atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament(medici nutritionisti)...

| RebecaBaa a răspuns:

Nu te speria laughing si eu am 14 ani, 1'60 si 40 de kg big grin si am fost la mai multi doctori degeaba laughing nu am nimic ba chiar sunt sanatoasa tunwinking si eu mananccc toata ziulica, si nu pun pe mineelaughing dar asta sunt eu big grin si mi se pare mai bine asa decat sa fiu plinuta si sa ma chinui sa slabesc big grin ca sa fii sigura ca nu e nimic fa-ti un set de analize ceva big grin

| b06dan1x7 a răspuns:

Crede-ma eu am tot 13 ani si am 40kg, deci cred ca nu e rau ca ai 37 de kg o fata de 14 ani are 38-39 si e slaba si nu are nimic.nu cred ca e ceva grav sau...

| Bogdan19999 a răspuns:

Eu spun ca nu sunt probleme, nu trebuie sa ai la 13 ani prea mult. E bine cat ai acum ( asta e parerea mea). funda?

| metalman a răspuns:

Salut, eu tias recomanda sa te duci la un medic, sa consulti, sa vezi ce zice el, dar totusi acum suntem copii si suntem in crestere, nu cred ca e ceva la care trebuie sa te gindesti orice clipa, totul va fi bine, vei vedeawinking