Este normal la aceasta varsta sa ai asa.zi merci,pentru ca pe viitor o sa fii supla, chiar daca mananci ce'ti pofteste inima, eu d ex am 19 ani si cca 50 kg si sunt alte fete mai slabe ca mine.deci stai linistita pup
Esti inca micuta.la 13 ani e normal sa fii asa.o sa cresti u si o sa te mai si ingrasi:*
Iti recomandam sa apelezi la personal medical SPECIALIZAT atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament(medici nutritionisti)...
Nu te speria si eu am 14 ani, 1'60 si 40 de kg si am fost la mai multi doctori degeaba nu am nimic ba chiar sunt sanatoasa tun si eu mananccc toata ziulica, si nu pun pe minee dar asta sunt eu si mi se pare mai bine asa decat sa fiu plinuta si sa ma chinui sa slabesc ca sa fii sigura ca nu e nimic fa-ti un set de analize ceva
Crede-ma eu am tot 13 ani si am 40kg, deci cred ca nu e rau ca ai 37 de kg o fata de 14 ani are 38-39 si e slaba si nu are nimic.nu cred ca e ceva grav sau...
Eu spun ca nu sunt probleme, nu trebuie sa ai la 13 ani prea mult. E bine cat ai acum ( asta e parerea mea). funda?
Salut, eu tias recomanda sa te duci la un medic, sa consulti, sa vezi ce zice el, dar totusi acum suntem copii si suntem in crestere, nu cred ca e ceva la care trebuie sa te gindesti orice clipa, totul va fi bine, vei vedea