anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu problema si sper ca ma puteti ajuta.de cand ma stiu am probleme cu ciclul(neregulat, dureri mari, sunt si momente cand e bine, dar sunt rare). medicul mi-a spus ca am probleme cu ovarul stang(majoritatea femeilor au prb d acest gen)si cu lipsa de calciu.in ultima vreme am luat inainte de ciclu magneziu si calciu, in unele momente nu mai aveam dureri asa mari, si in ultima vreme sa zicem ca s-a mai reglat(oricum venea in fiecare luna dar imi intarzia). dar durerile tot sunt mari(pun otet, bitter suedez mai iau cate o pastila si trece). partea ciudata este ca a4a zi am dureri mai mari decat in prima zi.cauza e ovarul stang? si mai am o intrebare:mentionez ca sunt virgina, oare si din aceasta cauza sunt dureri mari(cand uterul se contracta)? Va rog, sa ma ajutati.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| malinutzalooli a răspuns:

S-ar putea sa ai o infectie.sau poate faci efort foarte mare

| DuduletS a răspuns:

Deci.este bine ce ti'a spus doctorulhappy
si eu cred ca am aceeasi problema. daca tu umbli desculta prin casa.iar gresia sau parchetul (depinde ce ai tu) este rece inseamna ca de la asta pleaca totul.de la asta poti raci.nu este problema ca tu esti virgina. cred ca ar fi mai bine sa consulti si alt doctor. poate el are alta parere dar in cel mai sigur caz ce ti'am zis eu este adevarat happy