Eu iti recomand sa respecti cele 3 mese (asta o spun toti). Dar pe langa cele 3 mese, sa mai ai inca 2-3 gustari, intre ele(cred ca si pe asta o spun aproape toti).La micul dejun trebuie sa manaci cel mai mult.Prin "mult" nu vreau sa zic "cantitati industriale", dar trebuie sa fie masa cea mai bogata dintre toate.Sa bei apa, multa apa pe parcursul zilei, indiferent in ce forma, si fara bauturi acidulate. Sa iei cina, inainte de ora 6-7 PM, si sa continui sa bei apa. Sportul e foarte bun, dar nu trebuie facut prea mult, pentru ca muschii au nevoie si de repaus.E bine sa faci, o zi da, una nu. Rezultatele se vad mai bine in repaus. In rest, nu prea mai am ce sa-ti recomand, si succes cu dieta. Sper ca te-am ajutat.
Pai trebuie sa respecti cele 3 mese ale zilei sa mananci multe proteine si sa faci sport sa alergi slabitul prin metoda(fara mancare dauneaz) slabitul prin sport este cea mai buna.deci casa iti maresti metabolismul mananca fara probleme si fa sport astfel te vei insanatosi... funda?