| Loredana_6847 a întrebat:

Am tot incercat sa gasesc informatii pe net dar nimic nu mi-a fost de ajutor. As avea nevoie de un raspuns mai concret.
Problema mea este ca azi tocmai mi-a venit ciclul mai repede cu o saptamana. De obicei imi vine la interval de 24 26 sau 28 de zile (deci inca nu e foarte regulat). Mentionez ca nu am avut niciun semn premenstrual, doar ca in toata perioada asta, pana azi sanii imi erau exagerati de umflati si ma dureau sfarcurile ingrozitor.

Cineva ar putea sa ma ajute sa'mi explice cat de cat? Mi'am luat ora la medic, dar pana in 19 octombrie (atunci m'a programat) mai am de asteptat. Mentionez ca de obicei am o viata sexuala activa, dar in ultima perioada nu am facut cam nimic. Plus ca nu folosesc pastile antibaby.

Ce pot face? Am o dereglare hormonala? De la ce? Sau este o raceala? Sau mai rau, sunt insarcinata? Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| swet girl 22 a răspuns:

Daca nu este regulat e normal sa ti vina mairepede.si poti da fii si racita dar daca nu ai dureri e f putin probabil

| deea_5125 a răspuns:

Este normal sa mai fie si neregulat, dar poti fi si racita.winking