| Sonofawitch a întrebat:

Buna TPU.am un baiat in clasa si mananca foarte mult dar e numai piele si os. Eu daca mananc ceva ma ingras. Vreau sa mentionez ca el mananca foarte "gras". eu am 15 ani 1.88 si 72 de kg si fac antrenamente in fiecare zi 2 ore dar cand mananc ceva ma ingras foarte rapid.(el nu face sport). E din cauza metabolismului? Funda, va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Se poate sa fie din cauza metabolismului!
eu tot incerc s ma ingras si nu reusescbig grin
in afara de faptul ca mananc ff mult acasa mai manac si toate prostiile si dulciuri si mai iau si vitamine! si tot nu ma ingras!
asa ne este soiu!tonguelaughing

| Unicucebeea a răspuns:

Depinde de om, la unii grasimea se lasa in interior sau se digera foarte repede la alti grasimea sa lasa pe exterior sau se digera foarte greu...sau ar mai fi ceva : daca el manaca des si putin nu se ingrasa, daca tu manaci rar normal ca te ingrasi deoarece de infomenezi si consumi mai mult decat iti trebuiewinking